2011. május 23., hétfő

FRITZ Box Fon WLAN 7113 - ADSL-Router/Modem + VoIP telefonhívásokat u.Festn.

! FRITZ Box Fon WLAN 7113 - ADSL-Router/Modem + VoIP telefonhívásokat u.Festn.
Eladni a Fritz Box Fon WLAN 7113 - az összes tartozékával együtt, amit látsz a képeken, és szükség van ehhez a készülékhez! A kézikönyv PDF formátumban, - és az összes jelenleg rendelkezésre álló szoftver a FRITZ! Box, ott `s egy külön CD-n is.

A FRITZ! Box Fon WLAN 7113 egy vezeték nélküli ADSL router és PBX Voice over IP (VoIP) és fix időben. Azt portok két analóg telefon-terminál, amellyel lehet, hogy hívásokat az interneten vagy telefonon. kell megépíteni, attól függően, telefonvonal, a vegyületek a vezetékes hálózat mind az analóg és az ISDN telefonvonal.

A csatlakozó számítógépek vagy a hálózat-alapú eszközök az FRITZ! Box Fon WLAN 7113 a vezeték nélküli vezeték nélküli LAN 802.11 g / g + + / b és Ethernet interfész. A Wi-Fi kapcsoló a hátsó oldalán, a WLAN funkció időnként ki, majd vissza.

Ez működtethető áttekinthető HTML felhasználói felületet, vagy telefonon billentyűzet kód. A telepített opcionális szoftvercsomag FRITZ! DSL Start Center épül UPnP és hozza értékes további előnyöket, mint például a diagnosztikai támogatások, a biztonság és a frissítési értesítés.

Természetesen, ez Fritz! Megtalálja az eredeti felhasználásra, továbbá a WDS módban működni, mint az úgynevezett vezeték nélküli repeater kiterjeszteni az a vezeték nélküli hálózat.

A készülék vizuális és technikailag tökéletes, kipróbált és működőképes állapotban.

Ezek FritzBox egyszerű web böngésző, például Internet Explorer vagy a Firefox konfigurálva, a konfigurációs menüben a német, az egyszerű, világos és könnyen érthető. Még laikusok így minden szükséges beállítást viszonylag gyorsan, hogy a doboz készen rövidesen.

Ha érdekel, vagy kérdése van a készülék akkor hívj fel: 017634447056 (tägl.ab 11:00)
Ár: 25 EUR