2011. május 25., szerda

HTC Dream / T-Mobile G1 Google

HTC Dream / T-Mobile G1 Google:
Hello!

Eladom a Google G1, mint adtam egy új mobil telefon készülék. A készülék nagyon jó állapotban van, a szokásos jeleit használja, mint a csekély kopás a bekapcsoló gombot. Az érintőképernyő nem karcolás vagy horpadás, amit mindig képernyővédő.

A mobil van az eredeti csomagolás, használati utasítás, hálózati töltő és adatkábel, fülhallgató és kihangosító több matricák szépít a telefont (amikor a megvásárolt, volt ott és nem is használták). Minden tartozék látható a képen.

A Gyártó:
A T-Mobile G1 az első okostelefon a Google Android operációs rendszer a szupergyors webböngészésre közvetlen push szolgáltatást a Google Maps, Gmail, Android Market, Wikitude és így tovább. Mindezt az érintőképernyő segítségével, vagy egy praktikus hanyattegér.

A szöveg bevitele is a QWERTY billentyűzet, az öt vonal áll rendelkezésre, ami rejtve van a kijelző és egy kifinomult csúszómechanizmusban merül fel. Szupergyors internet kapcsolat, köszönhetően a HSDPA mobil sávszélességet akár 7,2 Mbit / s. garantált. És ha minden kötél szakad, rendelkezik egy beépített iránytű a tájolást, beleértve a GPS, bárhol is legyen túl egyenes.

Vissza a legmagasabb minőségű cabinetry feltárja a megjelenés a beépített 3,2 megapixeles digitális kamerát, amelynek képeket lehet küldeni azonnal e-mailen keresztül. Ugyanakkor, a kamera, együtt is kapható GPS vevők és képi információt a szolgáltatás Wikitude, a helyi minden terület tekintetében információkat nyújt.

Súly 158g
Méret (szélesség x magasság x mélység) 55,7 x 117,7 x 17,1 mm
3,2 hüvelykes érintőképernyős kijelző mérete
Fő kijelző / Felbontás 480 x 320
Fő kijelző színei 65 000
Maximális beszélgetési idő akár 17 óra
Ár: 100 EUR VB