2011. június 9., csütörtök

Bose Akusztikus Wave Music System II (Új Factory Csomagolt)

Bose Akusztikus Wave Music System II (Új Factory csomagolva):
Akusztikus Wave ® zenei rendszer II
· Ideális nagyobb termekben és a szabadban.
· CD-lejátszó, AM / FM tuner RDS-sel, fejhallgató-csatlakozó.
· Hatékony minőségű hangzás, élethű hangzást bármilyen hangerőn.
· A rendelkezésre álló opcionális Utazótok és a Power Pack szentelt zenét útközben.
Legjobb all-in-one zenei rendszer élvezheti a hangot, mint egy nagyobb, drágább sztereó rendszer több összetevőből áll -, de sokkal könnyebb és kevesebb rendetlenséget. A fejlett hangsugárzó rendszer Bose audio és innovatív technológiákat kínálnak a nagyobb termekben és a szabadban a legtisztább minőségű hang, és egy lenyűgöző egyetlen hang - még nagy hangerő.
Az eredeti Acoustic Wave ® zenei rendszer bebizonyította, hogy még egy egyszerű rendszer azonnal használható, mint a fő sztereó rendszer otthon. Rendkívül fontos a minőségi hang A rendszer még mindig a díjnyertes Bose rádiófrekvenciás hangszóró-technológia: ez biztosítja a minőségi hangzást meglepően kis hangszórók.
Kizárólagosan által kifejlesztett Bose, a digitális finomhangoló a zenelejátszás a Wave ® zenei rendszer pontos hangzást bármilyen hangerőn. Hangok hangzás természetes, eszközök pontosan reprodukálni, és részletesen - mint a zene egy élő koncert.
A még nagyobb rugalmasság.
Az Acoustic Wave ® zenei rendszer II játszik audio CD, valamint újra leégett MP3 CD-k és FM / AM rádió programokat. Azt AUX bemenettel a TV, az MP3 lejátszó vagy más hordozható lejátszó, könnyen olvasható kijelző és egy fejhallgató-csatlakozó egyéni Hörvergnügen.Mit gyakorlati infravörös távirányítóval lehet irányítani az Acoustic Wave ® zenei rendszer a szoba bármely részéből . És hála az opcionális hordtáska és a tápegység, a rendszer könnyen bárhová magával viheti.
Wetere információ a Bose.
Ár: 999 Ft